Cookies – og privatpolitik

Tak fordi du bruger Alt Om Psykologi. Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre vores hjemmeside og indhold.

Cookies

Alt Om Psykologi anvender cookies, der er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at huske indstillinger og indsamle statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Vi bruger cookies til at blive klogere på viden omkring besøg og adfærd på vores hjemmeside. På den måde har vi mulighed for at tilpasse og udvikle indhold og services, der opfylder dine og vores øvrige brugeres interesser og behov.

Alt Om Psykologi anvender bl.a. cookies fra Google Analytics og Google Tag Manager med det formål at måle trafikken på websitet og indsamle statistisk information.

Google Analytics og Google Tag Manager registrerer ikke personoplysninger. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, se her hvordan og undlade at bruge vores hjemmeside. Cookies indsamler oftest anonyme informationer, der ikke kan henføres til brugeren.

Persondata

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider der klikkes på.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker fx, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

I det omfang du selv giver samtykke til det behandles også: navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.

Vi videregiver ikke personoplysninger som navn og e-mail, medmindre du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ingen dataoverførsel via internettet er 100 % sikker, og Alt Om Psykologi kan ikke garantere dine oplysninger mod enhver form for hacking eller lign.

Hvis vi indsamler personhenførbare data har vi sikret disse ved at have truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse kan ske til Dansk Psykolog Forening aop@dp.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet